Ook bij GO! CVO Antwerpen steunen we kwetsbare mensen. Iedereen krijgt bij ons de kans om zijn / haar diploma te behalen. We zetten ons daarom opnieuw in voor De Warmste Week! Van 5 tot en met 9 december zamelen we centjes in tegen kansarmoede.

Het verhaal van Cindy, cursiste ICT en administratie
Toen Cindy 10 maanden oud was, overleed haar papa. Haar mama kwam er alleen voor te staan met 3 kinderen. Zo begon voor Cindy het spinnenweb van kansarmoede. Toen ze 18 jaar was, stopte ze met school vanwege de pesterijen, de stress en mentale gezondheidsproblemen. Van het ene probleem kwam het andere. Voor je het weet, kleef je vast in een heel web. Niet simpel om je daaruit los te maken. Maar Cindy deed het. Ze vond kracht en een tweede thuis bij VZW Recht-Op in Antwerpen. Cindy werkt vandaag als ervaringsdeskundige bij het Netwerk tegen Armoede. En ze volgt bij GO! CVO Antwerpen een opleiding ICT en administratie om haar diploma secundair onderwijs te behalen.
Cindy: “Ik ben blij dat ik de stap heb gezet om toch nog mijn diploma te behalen. De combinatie werk/gezin en opleiding zijn niet evident maar we zijn er bijna. Voor mij betekent mijn diploma vooral een overwinning omdat mijn school niet goed verlopen is.”
Lees en bekijk het volledige verhaal op Studio Brussel en VRT.

[button size='' style='' text='Bekijk alle acties bij GO! CVO Antwerpen' icon='' icon_color='' link='https://sites.google.com/cvoantwerpen.org/onzewarmeacties/homepage?authuser=0' target='_self' color='' hover_color='' border_color='' hover_border_color='' background_color='' hover_background_color='' font_style='' font_weight='' text_align='' margin='']

Scroll naar boven