Zo maak jij het beste van die ultieme thuisblijfvakantie

Zo maak jij het beste van die ultieme thuisblijfvakantie

Maak jij er dit jaar tijdens de zomervakantie thuis het beste van? Creëer een heerlijk vakantiegevoel met onze CVO-tips:

  • Haal wat planten en zet ze in je huis of in je tuin. Of maak een prachtig zelfgemaakt bloemstuk. Dat fleurt meteen alles op. Leren hoe dat moet? Dat doe je in onze opleiding Bloemschikken of Florist.
  • Maak voor je tuinset kussens in vrolijke prints. Of maak zelf een mooi picknickdeken. Leren naaien? Dat doe je in onze verschillende naaiopleidingen.
  • Nodig wat vrienden uit en kook voor hen. Inspiratie nodig voor lekkere hapjes en drankjes? Volg dan een kookcursus bij GO! CVO Antwerpen. De dagelijkse kok, De gezonde keuken, De feestelijke chef, De grillmaster, Culinair de wereld rond … er is een cursus naar ieders smaak!
  • Maak zelf je eigen tuinmeubilair. De oooh’s en aaaah’s van buren, familie en vrienden zullen je om de oren vliegen. In onze opleiding Meubelmaker leer je o.a. tafels en zitmeubelen maken.
  • Spreek een vreemde taal met je huisgenoten of je gasten. Zo waan je je meteen in het buitenland. Heb je helemaal de smaak te pakken? Volg dan komend schooljaar een taalopleiding!
  • Maak een fietstochtje. Erop uit en platte band? Alle herstellingen leer je tijdens onze opleiding Fietshersteller.
  • Maak enkele foto’s en maak deze extra zonnig met Photoshop. Niemand die het verschil met een zuiderse bestemming ziet, toch? Meer weten? Check onze opleiding Fotografie & beeldverwerking en Photoshop elements.

(Oh ja… En zie je door dat thuiszitten nog hoeveel werk er binnen is? Wil je die klusjes graag in de toekomst aanpakken? Volg dan een opleiding Bouw. Dan moet je je er volgende zomervakantie niet meer druk over maken. )

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.