Ligo Antwerpen

Er zijn 13 Ligo-centra in Vlaanderen en Brussel. Je vindt Ligo in jouw buurt. Ligo helpt je om in je eigen tempo je kennis op te frissen en te versterken. Wat je leert, hangt af van wat jij nodig hebt. Dat kan op vlak van taal, rekenen, computer of maatschappijoriëntatie. We werken samen met Ligo voor Koken met taalondersteuning en Retouches met taalondersteuning.

Meer lezen

CVO Vitant

CVO Vitant biedt opleidingen voor volwassenen aan. Je kan er je diploma secundair onderwijs behalen of andere opleidingen volgen. We werken met CVO Vitant samen voor onze opleiding Nederlands en koken.

Meer lezen

BENO

BENO staat voor Basiseducatie na Okan. Het is een voltijds jaartraject voor jongeren die na Okan nog niet helemaal klaar zijn om te gaan werken of een beroepsopleiding te volgen. Wij geven de modules Schoonmaken, Verkoop en Koken met taalondersteuning door Ligo.  

Meer lezen

De Rotonde

De Rotonde werkt aan een inclusieve samenleving waarin ook mensen met een beperking of sociaal kwetsbaren vanzelfsprekend een volwaardig burger kunnen zijn, en actief deelnemen aan het maatschappelijk leven. 

De modules Schoonmaken + wassen en strijken van onze opleiding Huishoudhulp worden begeleid door De Rotonde. 

Meer lezen

De Vijver

De Vijver ondersteunt mensen met een beperking, hun gezin en hun netwerk. 

Sommige van onze modules Koken worden begeleid in samenwerking met De Vijver.

 

Meer lezen

VDAB

VDAB (Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding) is de tewerkstellingsdienst van Vlaanderen. Via VDAB volg je praktische opleidingen. Je kan ook financiële voordelen krijgen. We werken samen met VDAB voor Huishoudhulp, Zorgkundige en Boekhouding assistent.

Meer lezen

FPC Antwerpen

FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum en levert zorg op maat aan patiënten die omwille van een psychische stoornis strafbare feiten hebben gepleegd maar niet thuishoren in een gevangenis. We werken samen met FPC Antwerpen voor de opleiding Retouches.

Meer lezen
Scroll naar boven