Samen leren, samen groeien

Leren en groeien. Dat doe je bij GO! CVO Antwerpen. We zijn er voor de hele familie, van jong tot oud. Samen op weg naar jouw doel. Je diploma behalen. Bijleren voor je werk, of voor jezelf. Nieuwe kansen grijpen, nieuwe kansen krijgen, nieuwe vrienden maken.

En dat doe je samen, samen met je medecursisten. Jullie steunen elkaar en hebben hetzelfde doel. En je doet het samen met ons. Leraren, trajectbegeleiders … allemaal supporteren we voor jouw succes. Met een traject op maat en goede ondersteuning. Met een schouderklop en met de glimlach.

Ontdek hieronder de verhalen van enkele van onze cursisten.

simon

Simon, diploma secundair onderwijs + Lassen

Simon (30) volgde in Angola secundair onderwijs. Maar toen zijn moeder overleed, veranderde zijn toekomst helemaal. Hij kwam in 2013 naar België. In het volwassenenonderwijs grijpt hij nu een nieuwe kans om zijn diploma te behalen. 

lucienne

Lucienne, Italiaans

Lucienne (67) volgt al meer dan 10 jaar Italiaans bij GO! CVO Antwerpen. Daar heeft ze goede redenen voor. Omdat ze Italiaans een mooie taal vindt. Omdat ze het kon gebruiken voor haar werk. En vooral ook omdat ze de lessen leuk en leerrijk vindt.

michael

Michael, diploma secundair onderwijs + Webdesign

Het secundair onderwijs verliep niet zo vlot voor Michael (33). Hij haakte af zonder diploma. Dat maakte hij intussen meer dan goed. Hij behaalde zijn diploma secundair onderwijs bij GO! CVO Antwerpen. En hij volgt nog heel wat bijkomende opleidingen. Stoppen met studeren? Daar denkt Michael niet aan! 

lauranne

Lauranne, Florist

Terug een leuke hobby doen, waarin ze zich creatief helemaal kan uitleven? Dat was wel iets voor Lauranne (27). Ze schreef zich in voor de opleiding Florist bij GO! CVO Antwerpen.  

bie-michael

Bie en Michael, koken

Bie (30) was thuis de vaste kok.  Maar ook bij haar vriend Michael (38) kriebelde het om meer te koken. Samen volgen ze de cursus ‘Dagelijkse kok’ bij GO! CVO Antwerpen.

sahil

Sahil, Nederlands voor anderstaligen (NT2)

Sahil (32) vluchtte in 2021 van Afghanistan naar België. Hij volgt heel gemotiveerd de lessen Nederlands voor anderstaligen. Van zodra hij goed Nederlands kan spreken, wil hij starten met een opleiding IT en werken. 

kanti

Kanti, Frans

Kanti (47) wou altijd al Frans leren. Omdat het een mooie taal is. Maar ook omdat Frans heel handig is op het werk, en voor je carrière. Nu gaat ze er eindelijk voor. 

anderegetuigenissen