Proeven

Proeven

Je kan bij GO! CVO Antwerpen proeven of een niveautest afleggen. Zo krijg je misschien vrijstellingen en start je meteen op het juiste niveau.

 

Talen

  • Je kan een online niveautest thuis afleggen, zo start je meteen op het juiste niveau.
  • Kies de taal die je wenst te volgen en klik onderaan op de knop ‘Schrijf je online in’. Dan zie je het volledige opleidingsaanbod. Kies je niveau en klik op de blauwe knop ‘Test je niveau’.

 

Nederlands voor anderstaligen (NT2):

  • Wens je een instaptest af te leggen voor NT2 (Nederlands voor anderstaligen)? Meld je op voorhand aan via info@cvoantwerpen.be.

 

Diploma secundair onderwijs

Ook voor sommige modules binnen de opleidingen diploma secundair onderwijs kan je proeven afleggen om je kennis te bewijzen en eventueel een vrijstelling te verkrijgen. Zo duurt je opleiding niet langer dan strikt noodzakelijk.

Je kan op afspraak proeven afleggen op één van onze campussen (met mondmasker). Na de infosessie kan je hiervoor reserveren.

 

Wat na de proef?

Maak een afspraak met de trajectbegeleider van de opleiding. Op basis van je resultaten op deze proef, je vroegere schoolcarrière en eventuele werkloopbaan, stel je samen een traject op. Met het trajectblad dat je van de trajectbegeleider ontvangt, schrijf je je in.

 

20180528-Opleidingen (9)