Wil je je diploma secundair onderwijs behalen, maar heb je moeite met planning en organisatie of zijn je computervaardigheden eerder beperkt of aan een opfrissing toe? Dan is deze gratis opleiding iets voor jou.

Je opleiding

In de module “aan de slag met je studiecoach” heb je al een eerste lesmoment voor de lessen van je diploma traject starten, zodat je vlot kan starten met je opleiding. Je kan steeds contact opnemen met je studiecoach, voor organisatorische vragen of als je nood hebt aan digitale ondersteuning binnen de schoolomgeving. Heb je een vraag over de leerstof van een module? Contacteer dan de leraar van dat vak.

Wat leer je?

  • Je leert werken met het leerplatform “Moodle”.
  • Je leert werken met Google
  • Je maakt kennis met het cursistenplatform
  • Je krijgt tips en begeleiding voor het opmaken van een realistische studieplanning.
  • Efficiënt(er) leerstof verwerken

Hoelang duurt de opleiding?

Elke module duurt een half schooljaar. Je kan starten in september, november, januari of maart.

Inschrijvingsinfo

Voorwaarden

Ben je minstens 16 jaar? Of ben je minstens 15 jaar en heb je de eerste 2 jaren van het secundair onderwijs achter de rug? Dan kan je inschrijven voor deze opleiding. Breng je schoolattest mee!

Prijs

Deze module is gratis.

Contact

Trajectbegeleiding

Diploma secundair onderwijs

03 376 12 00

  • Leren plannen en organiseren
  • Verbeteren van je computervaardigheden
  • Ondersteuning van je coach

Info en inschrijvingen

Wil je graag je diploma secundair onderwijs behalen? Schrijf je in voor een infomoment. Daar krijg je alle info. We leggen je ook uit wanneer je proeven kan afleggen om een vrijstelling te krijgen.

Een vraag over deze opleiding?

Wij zorgen voor je

Leren bij GO! CVO Antwerpen? Dat doe je samen. Je medecursisten steunen je en jullie hebben hetzelfde doel. En je doet het samen met ons. Leraren, trajectbegeleiders … allemaal supporteren we voor jouw succes. Met een traject op maat en goede ondersteuning. Met een schouderklop en met de glimlach. Heb je een leerhindernis en specifieke noden? Wil je studiecoaching? Lees meer over onze leerzorg.

Misschien heb je ook interesse in deze opleidingen?

Ontdek onze andere opleidingen
Scroll naar boven