Professionele website bouwen met WordPress

Zelf een eigen website bouwen? Dat kan met WordPress. Het is een populair, gebruiksvriendelijk én gratis content management systeem. Tijdens deze module leer je een website bouwen die er goed uitziet en op elk moment kan aangepast worden aan je eigen noden.

1 Wat leer je?

  • zelfstandig aan de slag gaan met Wordpress
  • werken aan eigen, creatieve projecten

2 Je opleiding

Overzicht alle lessen

Professionele website bouwen met WordPress – 40 of 60 lestijden

Zit je bedrijf of vereniging nog niet op het web? Een eigen website is vandaag de dag een onmisbaar visitekaartje. Uit onderzoek blijkt dat potentiële klanten of leden steeds vaker eerst je website consulteren, vooraleer persoonlijk contact met je op te nemen.
Je website uitbesteden aan een professional is vaak een dure oplossing. Waarom niet zelf het heft in handen nemen? Met het populaire, gebruiksvriendelijke (en bovendien gratis!) content management systeem WordPress  bouw je in een wip zelf een eigen website of blog die  er niet alleen professioneel uitziet.

In deze module leer je WordPress installeren op een eigen webruimte en aanpassen aan je eigen noden. Nadat je een basisontwerp publiceert via je eigen provider, ga je op zoek naar je favoriete lay-out.
Met het rijke aanbod aan plug-ins pas je vervolgens je website volledig aan naar je eigen wensen. Vervolgens maak je een koppeling naar je Facebook- en Twitter-pagina’s.

Vereiste voorkennis: je kan vlot met je computer werken of je volgde de cursus ‘Leren werken met je computer’ en  ‘internet en online diensten’.

3 Wat na je opleiding?

Kan je vlot werken met WordPress? Dan kan je kiezen om te starten in een andere Informaticaopleiding of Multimediaopleiding(bv. fotografie). Wil je professioneel aan de slag? Volg dan bv. onze opleiding webdesigner of multimediaoperator.

4 Inschrijven

Wil je inschrijven voor één van deze cursussen? Dat kan enkel in Cultuurcentrum Ter Dilft of via de website www.terdilft.be.

 

1 avond per week

Betaalbare cursus

Praktische opleiding: veel oefenen

Erkend certificaat

Waar?

Overige leslocaties:

  • Ter Dilft – Bornem, Sint-Amandsesteenweg 41-43, 2880 Bornem

 

Wanneer

  • Avondonderwijs

Duur

Een cursus duurt ongeveer 3 maanden.

Misschien heb je ook interesse in deze opleidingen?

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.