Leren werken met je Ipad/Iphone (1+2+3)

Heb je een tablet of smartphone gekocht en wil je er graag goed mee leren werken? Tijdens onze verschillende cursussen leer je het allemaal. Inclusief handige tips en weetjes van onze leraar!

1 Wat leer je?

  • Je toestel optimaal gebruiken
  • Web, e-mail, videogesprekken, agenda, contacten
  • Gebruik van apps

2 Je opleiding

Overzicht alle lessen

leren werken met Ipad/Iphone 1

Je hebt een iPad/iPhone aangekocht, maar je wilt er wel wat meer mee doen dan surfen op het Internet. In onze cursus leren we je je toestel optimaal te gebruiken! Web, e-mail, videogesprekken, agenda, contacten en nog veel meer. Tijdens de lessen werk je op je eigen toestel. Moet je voor de cursus nog een toestel aankopen, dan geven we je hierover graag vrijblijvend advies.

Vereiste voorkennis: geen

leren werken met Ipad/Iphone 2

Met je toestel kan je nog veel meer dan wat je geleerd hebt in de cursus “leren werken met je iPad/iPhone 1”. In deze vervolgcursus beginnen we met het gebruik van de camera. Je leert hoe je je foto’s moet beheren en synchroniseren naar al ja apparaten. Je leert je toestel te gebruiken als GPS, hoe je je toestel kan lokaliseren en volledig kan wissen van op afstand bij diefstal, het maken van een backup van al je gegevens, muziek op je toestel zetten … Tijdens de lessen werk je op je eigen toestel.

Vereiste voorkennis: Leren werken met je iPad/iPhone 1 gevolgd hebben of vlot met je toestel kunnen werken.

leren werken met Ipad/Iphone 3

Voor alles bestaat er wel een applicatie: spelletjes, de krant lezen, apps met reisgidsen, apps voor het boeken van een hotelkamer, voor het zoeken naar de goedkoopste vlucht, bezienswaardigheden, een dagboek voor je reisactiviteiten, apps met fiets- en wandelroutes,.. Of zoek je apps voor het organiseren en bewerken van je foto’s en het maken van leuke kaartjes en video’s? De lijst is eindeloos… Tijdens deze lessen bespreken we verschillende applicaties rekening houdend met de interesse van de cursisten. Je werkt op je eigen toestel.

Vereiste voorkennis: de cursus ‘Leren werken met Ipad/Iphone1 gevolgd hebben of vlot  met je toestel kunnen werken.

3 Wat na je opleiding?

Na je opleiding kan je zelfstandig werken met je tablet en/of smartphone. Je kan dan kiezen voor een vervolgmodule of kiezen uit een andere opleiding binnen het aanbod Informatica.

4 Inschrijven

Wil je inschrijven voor één van deze cursussen? Dat kan enkel op de locatie waar de cursus gegeven wordt of via hun website. Bekijk via de knop ‘overzicht alle lessen’ waar de modules plaatsvinden.

1 keer per week naar de les

Betaalbare cursussen

Praktijkgerichte cursussen

Erkend certificaat

Waar?

Overige leslocaties:

  • Leren werken met je iPad/iPhone 1: Paepenheide, Beenhouwerstraat 32870 Puurs
  • Leren werken met je iPad/iPhone 2: De Wilg, Wilgenhof 2, 2830 Willebroek
  • Leren werken met je iPad/iPhone 3: cc BINDER Forum 9 2870 Puurs-Sint-Amands

Wanneer

  • Dagonderwijs

Duur

Een cursus duurt gemiddeld 3 maanden (40 lestijden)

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.