Fotoboek

Heb jij ook veel foto’s en wil je daar eindelijk iets leuks mee doen? Gebruik ze in een mooi fotoboek! Hoe je er snel en eenvoudig eentje maakt? Dat leer je in deze cursus.

1 Wat leer je?

  • Welke aanbieder je best kiest
  • Hoe je een selectie van je foto’s maakt
  • Hoe je foto’s organiseert, bewerkt en verbetert
  • Effecten gebruiken, tekst toevoegen

2 Je opleiding

Overzicht alle lessen, prijzen, data en leslocaties >>

Fotoboek voor beginners

Wil je snel en eenvoudig een fotoboek maken maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? In deze cursus komen alle stappen aan bod om een online boek op te maken. Je leert onder andere welke aanbieder je kiest; hoe je een strenge selectie maakt, hoe je foto’s organiseert, bewerkt en verbetert. Hoe je afwisseling brengt in je boek, effecten toevoegt, tekst gebruikt… In de cursus worden tevens een aantal basistechnieken van Photoshop besproken zoals het verbeteren van foto’s en het ontwerpen van een collage die kan dienen als cover. Op het einde van de module zal je minstens 1 fotoboek ontworpen en besteld hebben.

Vereiste voorkennis: aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten of instapproef

Fotoboek pro

In deze cursus leer je een selectie maken van je beste foto’s en leer je ze te presenteren in een boeiend fotoboek. Volgende stappen worden grondig onder de loep genomen:

foto’s verzamelen en organiseren, foto’s selecteren en opslaan, scenario plannen, foto’s verbeteren en retoucheren, unieke omslagen ontwerpen, stramienpagina’s maken… Je leert afbeeldingen verbeteren, retoucheren, collages maken met behulp van Adobe Bridge en Photoshop. Het fotoboek ontwerp je van A tot Z in het lay-outprogramma bij uitstek: Indesign. Het eindresultaat wordt een boek dat je exporteert in een pdf-bestand en kan bestellen bij een drukker.

Vereiste voorkennis: aan de slag met ICT en E-communicatie, internet en online diensten en Start to create of fotoboek beginners

3 Wat na je opleiding?

Na deze module kan je kiezen voor een andere opleiding binnen het aanbod Informatica.

4 Inschrijven

Voor deze opleiding kan je je online inschrijven >>

Arlette Pinxten

informatica@cvoantwerpen.be

1 keer per week naar de les

Praktijkgerichte cursus

Betaalbare cursus

Erkend certificaat

Waar?

GO! campus Kapellen
Pastoor Vandenhoudtstraat 8
2950 Kapellen

Wanneer

  • Dagonderwijs

Duur

De cursus duurt ongeveer 3 maanden.

Misschien heb je ook interesse in deze opleidingen?

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.