Creatief met beeld en geluid

Wil je een origineel en zelfgemaakt kaartje sturen? Zelf een kalender of collage maken? Wil je graag je foto’s tot leven brengen met overgangseffecten, animatie en muziek? Dan is deze cursus iets voor jou! In deze module leer je met verschillende programma’s foto’s en afbeeldingen op een creatieve manier bewerken en presenteren.

1 Wat leer je?

  • Speciale effecten in PowerPoint
  • Originele filmpjes maken

2 Je opleiding

Overzicht alle lessen, prijzen, data en leslocaties >>

In deze module leer je met verschillende programma’s foto’s en afbeeldingen op een creatieve manier bewerken en presenteren. Wil je een origineel en zelfgemaakt kaartje sturen, zelf een kalender of collage maken? Wil je graag je foto’s tot leven brengen door gebruik te maken van overgangseffecten, animatie en muziek, dan is deze cursus iets voor jou!

Vereiste voorkennis: de cursus ‘leren werken met je computer’ en ‘internet en online diensten’ gevolgd hebben of basisvaardigheden van de computer onder de knie hebben

In deze module leer je hoe je creatief aan de slag gaat met beeld en geluid.

We werken met Windows 10 en maken gebruik van software die je gratis kan downloaden. Je kan werken op een laptop van GO! CVO Antwerpen.

Vereiste voorkennis: je volgde de cursus ‘leren werken met je computer’ en ‘internet en online diensten’ of je hebt de basisvaardigheden van de computer onder de knie.

3 Wat na je opleiding?

Na deze module kan je kiezen voor een andere opleiding binnen het aanbod Informatica.

4 Inschrijven

Wil je je inschrijven voor deze cursus? Dat kan ter plaatse op de verschillende locaties van CC Binder (Paepenheide, De Nieuwe Ark, CC De Nestel en CC Binder)

Arlette Pinxten

informatica@cvoantwerpen.be

1 keer per week naar de les

Praktijkgerichte cursus

Betaalbare cursus

Erkend certificaat

Waar?

Overige leslocaties:

  • Paepenheide, Beenhouwerstraat 3, Puurs-St.Amands

Wanneer

  • Dagonderwijs

Duur

De cursus duurt ongeveer 3 maanden.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.