Internationalisering

GO! CVO Antwerpen neemt deel aan tal van vernieuwende Europese projecten. Elk jaar bepalen we thema’s waaraan we extra aandacht willen besteden, zoals uitval in het volwassenenonderwijs en digitale geletterdheid.

Door rond die thema’s projectmatig te werken, kan GO! CVO Antwerpen experimenteren, ervaringen uitwisselen met scholen en organisaties uit andere landen. Zo verbeteren we onze werking of ontwikkelen we nieuwe lestechnieken.

Leraren van GO! CVO Antwerpen kunnen bovendien nascholingen volgen in het buitenland of een buitenlandse collega bezoeken. Zo ervaren ze hoe in het buitenland wordt lesgegeven. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om lesmateriaal te ontwikkelen samen met Europese partnerorganisaties. Op die manier kan jij als cursist aan de slag met uitstekend lesmateriaal!

Ook als cursist kan je tijdens je opleiding van een Europese ervaring proeven. Zo kan je je stage in het kader van je opleiding ook in het buitenland doen. Op die manier maak je niet alleen kennis met je vakgebied in een internationale context maar het staat bovendien ook goed op je CV. Interesse? Neem dan contact op met onze dienst Professionalisering.

3

Contact

Dienst Professionalisering
professionalisering@cvoantwerpen.be

Via onze taalopleidingen kan je alvast je praktische kennis bijspijkeren van o.a. Engels, Frans, Spaans en een hele reeks andere talen.

Voor info over onze (taal)opleidingen klik hier.
For information about our (language) courses click here.