Contact

Hoofdzetel GO! CVO Antwerpen

Heb je vragen over onze opleidingen of wil je algemene informatie over GO! CVO Antwerpen, neem dan gerust contact met ons op:

Je kan ook e-mailen via het contactformulier.

In deze coronatijden zijn we overbevraagd. We doen ons uiterste best om inschrijvingen, mails en telefoontjes te verwerken. We vragen we je hiervoor nog een beetje geduld op te brengen. Bedankt voor je begrip.

 

Onze campussen

Vanaf 16 november schakelt het volwassenenonderwijs naar code rood. Daarom is het niet meer mogelijk om langs te komen op het secretariaat.  Wil je inschrijven voor een opleiding? Bekijk hier de mogelijkheden.

Meer info over onze campussen (o.a. openingsuren en bereikbaarheid):

Onze leslocaties

Een overzicht van de leslocaties vind je hier.

Maak een melding

Heb je suggesties om de werking van GO! CVO Antwerpen te verbeteren of wil je een prettige ervaring met ons delen? Heb je vragen of opmerkingen rond informatieveiligheid?

Vul dan ons meldingsformulier in.

We volgen je melding op en houden je op de hoogte van de vorderingen. Vul dus steeds je naam, e-mailadres of telefoonnummer in waarop we je kunnen contacteren. We aanvaarden geen anonieme berichten.

Contactformulier

Heb je een algemene vraag die we via mail kunnen beantwoorden? Contacteer ons via onderstaand formulier.

Heb je een vraag over een specifieke opleiding? Contacteer dan de contactpersoon die vermeld staat op elke opleidingspagina.