Kiezen voor een opleiding Webdesigner? Dat is een goede zet. Wij geven je alvast 5 goede redenen:

1. Je wordt overal geprezen voor je kennis

Het ontwerpen van een website of webshop is een vak. Alles in het ontwerp heeft een functie. Je moet meteen ook de juiste beleving overbrengen. Je website moet goed vindbaar zijn. En het is belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk is. Daarvoor heb je heel wat expertise nodig. Met al die kennis imponeer je je collega’s, klanten enz. Dat spreekt voor zich. You are the (wo)man!

2. Je kan je creativiteit de vrije loop laten

Je maakt weloverwogen keuzes: teksten, design, sliders, navigatie, knoppen … Daarbij kan je je creativiteit helemaal inzetten.

3. Je bent zeker van een goede job

Bekwame webdesigners zijn gegeerd. Dat zal ook in de toekomst niet veranderen. De kans is groot dat jij al snel een contract binnenhaalt.

4. Je kan aan de slag bij een baas, of je wordt je eigen baas

Met een diploma ‘webdesign’ op zak, gaan er heel wat deuren voor je open. De deuren van een communicatiebureau, een web agency … of de deur van je eigen zaak. Aan de slag bij een baas, of zelf je eigen baas zijn? Jij kiest!

5. Jij bent de trendsetter

Als enthousiaste designer volg je de laatste ontwikkelingen op het gebied van websites. Nieuwe technieken en trends geven je inspiratie en helpen je bij het maken van een beter design. Zo blijf je altijd bij. En zo blijft je job altijd boeiend.

Word ook webdesigner

Wil jij ook leren om je ideeën vorm te geven in presentaties en webanimaties? Professionele websites ontwerpen en ontwikkelen? Volg dan de opleiding Webdesigner:

  • Studeer af op 1 jaar
  • Praktische opleiding: veel oefenen, eigen portfolio en eindopdracht voor een echte klant
  • Combineer Webdesigner met de opleiding AAV en behaal je diploma secundair onderwijs

(Oh ja, je kan ook software Software (zoals Adobe Photoshop, Illustrator ...) aanschaffen aan laag studententarief.)

Scroll naar boven