Vind je opleiding Tweedekansonderwijs Polyvalent verkoper

Polyvalent verkoper

 

Kom naar een infoavond

Je profiel

Je opleiding

Wat leer je Cursusaanbod Locatie Kostprijs

Stap 1

Toelatings- voorwaarden Studiebewijzen

Stap 2

Vrijstellingen Proeven

Stap 3

Trajectgesprek

Stap 4

Je inschrijving Praktisch

Meer info

Contact

Kom naar een infoavond

Schrijf je in

Schrijf je hier in voor één van onze infoavonden in mei en juni. 

Bezorg ons een kopie van je rapport(en) 

Scan/fotografeer je recente rapporten van het vierde, vijfde, zesde en/of zevende middelbaar en mail ze op voorhand naar olc.tko(at)cvoantwerpen.be. Heb je geen scanner/fototoestel, dan breng je je rapporten mee naar de infoavond. Is je rapport ouder dan vier jaar, dan kan je geen vrijstellingen aanvragen. Je mag wel proeven afleggen.

 

Programma 

18.00 u. onthaal met koffie en thee

18.30 u. start presentatie (stipt!)

19.15 u. 

bespreek je persoonlijke situatie met een trajectbegeleider

bepaal je traject, samen met een trajectbegeleider, of maak hiervoor een afspraak

leg een niveauproef af

verken de campus 

tot 21.00 u. 

Data

Klik op het agenda item voor de locatie en kopieer de afspraak naar je agenda.

To top

Je profiel

Je bent gefascineerd door verkoop en alles wat daarbij komt kijken. Je bent klantgericht, vriendelijk, organiseren en communiceren zijn jouw ding. De sector is op zoek naar geschikte kandidaten zoals jij. Kies je voor de opleiding polyvalent verkoper, dan verhoog je je kansen op de arbeidsmarkt.

To top

Je opleiding

Modulair, wat is dat?

Al onze opleidingen bestaan uit modules. Een module is een lessenpakket van een aantal lesuren. Je opleiding bestaat uit een combinatie van thuis studeren en naar de les komen. Je kan ook je modules à la carte kiezen. Je trajectbegeleider helpt je je traject uit te stippelen.

Wat leer je?

Tijdens deze opleiding leer je de kneepjes van het vak: klanten informeren en overtuigen, verkooptechnieken, conflicten en klachten correct afhandelen, diefstalpreventie, kassa bedienen, administratieve en logistieke productbehandelingscyclus, organisatie van de distributiesector en verkopen in een e-commerce omgeving. Met een stage leer je de kneepjes van het vak op de werkvloer. Aan het einde van deze opleiding behaal je in combinatie met de opleiding Aanvullende algemene vorming, een diploma secundair onderwijs. Daarmee kan je meteen aan de slag of kan je kiezen voor verdere studie. Een HBO5-opleiding bijvoorbeeld. Bekijk de verschillende modules binnen de opleiding Polyvalent verkoper.

+ Bekijk de modules

 

Duur van de opleiding

Je kan de opleiding in 1 jaar afwerken. Je kiest echter zelf welke en hoeveel vakken je per schooljaar volgt en of je dus de duur van je opleiding verlengt of verkort. 

 

Locatie

De lessen gaan door op GO! campus Ruggeveld

 

Cursusaanbod

We organiseren deze opleiding enkel overdag. Bekijk het cursusaanbod.

+ Bekijk het aanbod

 

Kostprijs

Je betaalt altijd cursusgeld + maximum € 300 per semester.

Als je een aantal losse modules volgt, dan betaal je per module. Je betaalt dan naast het gewone inschrijvingsgeld (€ 1,50 per lestijd), voor elke module ook cursusgeld (kopieën, gebruik van het leerplatform, gebruik van de informaticafaciliteiten ...). 

Als je een geldig attest kan voorleggen, betaal je een verminderd of zelfs geen inschrijvingsgeld. Mogelijk kom je ook in aanmerking voor opleidings- en loopbaancheques. Voor meer informatie over de tarieven, kijk je hier.

To top

Stap 1 - toelatingsvoorwaarden

Inschrijven voor deze opleiding kan reeds vanaf zestien jaar of vanaf vijftien jaar wanneer je de eerste twee jaren van het secundair onderwijs achter de rug hebt. Breng je schoolattest mee!

To top

Stap 2 - vrijstellingen

Wil je weten of je op basis van vorige rapporten vrijstellingen krijgt voor opleidingen binnen het tweedekansonderwijs? Bekijk dan de voorwaarden.

Op basis van attesten en getuigschriften van andere opleidingen, kan je ook vrijstellingen krijgen. Je trajectbegeleider helpt je hiermee verder. Breng de documenten dus zeker mee als je je inschrijft.

 

Leg proeven af

Heb je al wat ervaring of volgde je een gelijkaardige opleiding in het verleden? Dan kan je een vrijstelling aanvragen voor modules. Je legt hiervoor eerst een aantal proeven af. Vervolgens gaan we op basis van je resultaten na welke modules je nog moet volgen. Je persoonlijk traject duurt dus niet langer dan strikt noodzakelijk.

To top

Stap 3 - trajectgesprek

Voor je start met de opleiding, kom je op trajectgesprek. Onze trajectbegeleiders helpen je het meest haalbare traject uit te stippelen en zijn er voor jou, zelfs als het wat moeilijker gaat.

Bekijk dit filmpje voor je op trajectgesprek komt. 

To top

Stap 4 - je inschrijving

Praktisch

Om je te verzekeren van een vlotte inschrijving, bekijk je best op voorhand deze informatie. Zo weet je welke documenten je zeker nodig hebt, waar je je kan inschrijven en wanneer je op CVO Antwerpen terechtkan voor proeven.

To top

Contact Tweedekansonderwijs

  • Inge Bultinck
  • Els Gabriëls
  • Tom Gijbels

Heb je nog vragen? Contacteer trajectbegeleiders Inge Bultinck, Liesbeth Goossens of Dominique Vermeersch

olc.tko(at)cvoantwerpen.be
0497 44 78 48

To top