ISO 9001
U bevindt zich hier:  opleidingen » hoger beroepsonderwijs » HBO boekhouden

HBO boekhouden

 

Zin in om je te verdiepen in de boekhouding van een bedrijf en als boekhouder aan de slag te gaan bij een bedrijf, bank, accountantskantoor? Dan is de opleiding HBO boekhouden een must voor jou. Na het volgen van een stage via een beroepsvereniging kan je met dit diploma zelfs aan de slag als zelfstandig boekhouder. Dé garantie op werk!

Excel voor boekhouders

 

In 'Excel voor boekhouders' leer je van een Microsoft Office Specialist met boekhoudkundige expertise hoe je op basis van bedrijfsechte situaties de techniek van het nesten van functies en formules kan toepassen. Op het einde van deze opleiding kan je met de aangeleerde methodologie complexe berekeningen met geneste functies en formules automatiseren. Je zal merken dat jouw efficiëntie en productiviteit hierdoor zal toenemen.

 

De opleiding bestaat uit 8 lesmomenten die steeds op maandagavond van 18.45 tot 22.30 u. doorgaan. De eerste les gaat door op maandag 10 maart 2014, de laatste op maandag 26 mei 2014.

 

Deze opleiding wordt erkend door de beroepsfederatie BIBF en dit voor 8u permanente vorming.

 

De contactpersoon van deze opleiding geeft je graag wat meer info. Het secretariaat helpt je dan weer verder met je inschrijving. 

 

 

 

 

        In samenwerking met AP Hogeschool

Print Friendly and PDF