cvo leeft test

CVO Leeft!

Vrijdag 26 april 2019 op GO! campus Hoboken van 14.00 tot 20.00 u.

De ideale manier om het weekend in te zetten!

U aangeboden door de cursisten en docenten tweedekansonderwijs van GO! CVO Antwerpen.

To top

CVO Leeft!

Programma

Rommelmarkt

Open podium

Workshops

Recht-op

CVO Leeft!

Op vrijdag 26 april 2019 leeft GO! CVO Antwerpen zich helemaal uit. We vieren samen feest met onze cursisten, collega’s, familie en de buurt en dit allemaal ten voordele van Recht-op.

Wat je zeker mag verwachten:

✅ Live muziek op het open podium

✅ Rommelmarkt

✅ Workshops door en voor cursisten/medewerkers

✅ Een hapje en drankje

✅ Kinderanimatie

✅ Sfeer en gezelligheid!

 

 

To top

Programma

Rommelmarkt

Interesse om een centje bij te verdienen met je oude rommel? Schrijf je dan hier in en reserveer zo een plaatsje op de CVO Leeft! rommelmarkt.

Extra info/tips:

Open podium

Speel je in een band, draag je graag gedichten voor, kan je goed rappen, ken je een leuke goocheltruc of doe je aan stand up comedy of ...?

Grijp nu je kans want op 26 april kan jij het CVO Leeft! podium reserveren. Gratis en voor niets. En wie weet, ga jij zelfs aan de haal met de publieksprijs!

Inschrijven doe je via dit formulier. We laten je dan zo snel mogelijk weten om hoe laat het podium van jou is.

Workshops

We bieden ook tal van workshops voor volwassenen aan die dag. Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven maar we vragen wel een vrije bijdrage. Jij kiest dus zelf hoeveel je geeft aan Recht-op voor je deelname aan de workshop.

Recht-op

Vzw Recht-Op is erkend door de Vlaamse gemeenschap als ‘vereniging waar armen het woord nemen’. Concreet hebben de verenigingen waar armen het woord nemen als hoofdopdracht om vanuit de ervaringen van mensen in armoede het beleid, het middenveld en de maatschappij te sensibiliseren rond armoede en te veranderen in functie van armoedebestrijding.

In januari trokken een aantal cursisten tweedekansonderwijs naar het Kiel (Hoboken) waar ze het goede nieuws aan Recht-op vertelden: alle centjes die we tijdens CVO Leeft! verdienen, worden rechtstreeks aan hen doorgestort!

Bekijk hier het filmpje van dat bezoek (gemaakt door cursist Chris):