Onze troeven
Onze opleidingen, jouw toekomst

Waarom je kiest voor GO! CVO Antwerpen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve opleiding? Dan ben je bij GO! CVO Antwerpen aan het juiste adres. Maar we hebben nog meer troeven. We zetten de belangrijkste hier op een rijtje.

Open leercentrum

Studeer thuis via Open CVO

Jij telt

Opleidingen op jouw maat

Kies voor een knelpunt- beroep

Wij zijn mee

Ontdek Europa

Maddy's place

Ontleen media

Zipp magazine

Open leercentrum

Het open leercentrum is het hart van onze organisatie. De deuren van ons OLC staan open voor iedereen, van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Onze medewerkers helpen je er graag op weg met o.a.: 

  • (gratis) computergebruik 
  • inhoudelijke of psychologische ondersteuning 
  • gebruik van kopieermachine en printer
  • aankopen van boeken
  • consulteren van tijdschriften, kranten, oefenmateriaal
  • extra oefeningen
  • opzoekwerk

We organiseren er vaak gratis lezingen, workshops, voorstellingen en andere events. Zo krijg je de kans om bij GO! CVO Antwerpen méér te leren dan de inhoud van de opleiding die je volgt.

GO! campus Hoboken

Open leercentrum

GO! campus Ruggeveld

Open leercentrum


To top

Opleidingen op jouw maat

We organiseren onze opleidingen zoveel mogelijk op maat van onze cursisten. Je kan overdag of ‘s avonds les volgen. Je kan de duur van je opleiding verlengen of verkorten als je ervaring kan aantonen (EVC/EVK) of slaagt voor een vrijstellingsproef ... We houden rekening met jouw behoeften en daarom zijn er heel wat trajecten mogelijk in GO! CVO Antwerpen.

To top

Studeer thuis via Open CVO

Naar de les komen, thuis studeren of de twee combineren: via ons OpenCVO zijn er heel wat mogelijkheden. Surf naar www.opencvo.be voor meer info. 

To top

Jij telt

Onze cursisten en de juiste weg naar hun succes: dat is waar het om draait. Bij ons ben je geen nummer. Onze trajectbegeleiders zijn de gids op jouw studie-avontuur. 

En ook in ons volwassenenonderwijs houden we rekening met leerstoornissen en leermoeilijkheden. Onze psycholoog en trajectbegeleiders bieden aangepaste ondersteuning en studiecoaching als je daar nood aan hebt. 

To top

Kies voor een knelpuntberoep

Werkgevers hebben het moeilijk om voor knelpuntberoepen geschikte kandidaten te vinden. Kiezen voor een opleiding die leidt naar zo’n knelpuntberoep, verhoogt je kans op werk:

CAD

HBO5 informatica 

lasser

maritieme opleidingen

To top

Wij zijn mee

Onze docenten zijn vakspecialisten met heel wat ervaring in het werkveld. Je diploma is powered by GO! CVO Antwerpen en verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt. We zetten in op vernieuwing en digitalisering: onze digitale leeromgeving Moodle, smartboards, draadloos internet, voordeliger software downloaden en leren op afstand. Zo is ons CVO.

 

 

Blijf op de hoogte van onze opleidingen en activiteiten. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.


To top

Ontleen media

Bij het open leercentrum van GO! campus Hoboken kan je audiovisueel materiaal ontlenen: videocamera’s, fototoestellen, statieven, tekentabletten ... we hebben het allemaal. 

To top

Maddy's place

Heel wat volwassenen combineren hun opleiding met een gezin of een job. En soms heb je daardoor wat minder tijd. Op GO! campus Hoboken kan je bij Maddy terecht voor een ontbijt, middag- of avondmaal alvorens je naar de les gaat. Je kan er kiezen uit een ruim aanbod van dagverse producten.

In GO! campus Ruggeveld kan je terecht bij broodjeszaak Eetcetera in het open leercentrum. 

To top

Ontdek Europa

Als cursist kan je tijdens je opleiding proeven van Europa. Zo kan je voor bepaalde opleidingen stages volgen in het buitenland en deelnemen aan heel wat Europese projecten. En ja, zo’n Europese ervaring is niet alleen leuk, maar staat ook mooi op je CV. Voor meer info over onze Europese projecten, neem hier een kijkje.

To top

Zipp-magazine

Onze cursisten zijn volwassenen met een verhaal. ZIPP is het magazine van GO! CVO Antwerpen en brengt deze verhalen in beeld. Tweemaal per jaar ligt het voor je klaar. Je vindt het op onze secretariaten. 

ZIPP juni 2017 - jg. 3 - nr. 1ZIPP juni 2016 - jg. 2 - nr. 1ZIPP december 2015 - jg. 1 - nr. 3

ZIPP juni 2015 - jg. 1 - nr. 2

ZIPP februari 2015 - jg. 1 - nr. 1

To top